بسم الله الرحمن الرحیم
مورونی: ۱۸ محرم مطابق با ۱۴/ ۰۱/ ۲۰۰۹م
اعلامیه ی علماء و دانشمندان جزر القمر در رابطه با خطر گسترش مذهب روافض در این کشور
در روز چهارشنبه هیجدهم محرم سال ۱۴۳۰ هجری مطابق با چهاردم جنوری سال ۲۰۰۹ میلادی، و به دعوت رسمی وزیر عدل و امور اسلامی در حکومت القمر الکبری (جزر القمر) دانشمندان، خطباء، بزرگان شهرها و روستاهای کشور در مرکز (نادی السیدات) در مورونی دور هم جمع شدند تا در رابطه با خطر گسترش تشیع در سرزمین جزر القمر این دیار اهل سنت و بررسی راهکارهای موجود برای جلوگیری این خطر خانمانسوز و کوشش برای کنترل آثار کمر شکن آن در وحدت ملی تصمامیم لازم گرفته شود.
و نگذارند یکپارچگی که بیانگر وحدت عقیده، روابط خون و خویشاوندی است که پایه های امنیت، صلح و همکاری اجتماعی را در این کشور عزیز برای همیشه محکم گردانیده است از بین برود.
در شروع جلسه آقای استاد یوسف محمد بوانا وزیر عدل و امور اسلامی در حکومت جزر القمر و رئیس نشست به عهدی که خداوند متعال از علمای دین در بیان نمودن حق و حقیقت، در نشر علم و معارف اسلامی و در جلوگیری مردم از وقوع در فتنه و کجروی گرفته است اشاره نمود.
ایشان از گسترش خطر شیعه که کشور را تهدید می کند و علماء و دانشمندان را به مبارزه طلبیده است خبر داد و اضافه نمود: دشمن (روافض) از وسایل مورد نیاز چون: دارو، پوشاک، تعلیم و ازدواج جوانان استفاده نموده و مقاصد خطرناک خود را در پشت کارهای به ظاهر خیریه می پوشانند.
و دعوتگران مسلمان از این وسایل به نحو احسن باید استفاده نموده و از سقوط جوانان به دام شیعه جلو گیری نمایند، او هم چنین از تلاشهای رابطه ی خیری اسلامی و مجلس علمای جزیره در دعوت بسوی الله و جلوگیری از خطر گسترش شیعه تقدیر نمود.
او از علماء خواست دست به دست هم داده و از افتراق و چند پارچگی بپرهیزند و در رابطه با خطر تشیع که همه چیز را از بین می برد؛ اهل و وطن، دین و دنیا را بر باد میدهد موقف جدی و عاقلانه بگیرند.
و بهترین مثال برای پند گرفتن کشورهایی است که از بدبختیها و رنجها بسبب کشمکش مذاهب رنج می برند.در این اجتماع شیخ محمد ناصر معلم، رئیس مجلس علماء، شیخ صادق امبا بانزا عثمان مدیر عام مدارس ایمان، مولد صالح نماینده ی مردم پایتخت در پارلمان، قاضی سید اسماعیل، یونس محمد مزی و غیر ایشان صحبت نمودند.
بعد از صحبت ها و اظهار نظر ها، شرکت کنندگان اجتماع مطالب آتی را تصویب نمودند:
اول: از همه علماء و دعوتگران خواسته شده بخاطر اظهار حق و نصرت دادن عقیده ی اهل سنت و جماعت و بخاطر ادای مسئولیت در برابر پروردگار متعال و بعد از آن در مقابل امت اسلامی و تاریخ، با هم اتحاد نموده و جلو گسترش خطر شیعه در منطقه را هر چه جدی تر بگیرند.
دوم: از حزب اسلام گرای سنی (جبهه ی عدالت وطنی) خواسته شده که در ارتباط و هم پیمانی با رژیم رئیس جمهور احمد عبد الله سامبی به دلایل زیر اعاده ی نظر نماید:
۱- تشویق و کمک رئیس جمهور به مؤسسه های که متخصص نشر مذهب شیعه در کشور هستند، این موسسه ها از پوشش کارهای خیری و بشر دوستانه برای اهداف سیاسی و قومی استفاده نموده و اختلافات مذهبی را دامن میزنند.۲- رئیس جمهور احمد عبد الله سامبی چندین بار در مراسم عمومی اعلان نموده که جزر القمر دولت اسلامی نیست.۳- بخاطر حفظ اعتماد امت اسلامی به جبهه ی (عدالت وطنی) که یک حزب اسلامی است، باید دفاع از دین و عقیده ی اسلامی بر روش اهل سنت را از بزرگترین اهداف خویش قرار دهد.
سوم: از خطباء و ائمه ی مساجد خواسته شده نماز گزاران را بیدار نموده و آنها را از آشوبگران که اختلافات مذهبی بوجود میاورند بترسانند، و عامه ی مردم با بزرگان هر قوم در مقابل فتنه – از هر جانب که باشد- بایستند.
چهارم: کسانی که در این جلسه شرکت کرده اند، موقف مردم شهر (اوزییو) بر اینکه بدست خویش مبادرت به تغییر منکر نموده اند را می ستایند، و از بقیه ی شهروندان نیز می خواهند به آنها اقتدا نمایند، از فروش و کرایه دادن زمین و خانه هایشان به موسسه ها و گروههای مشکوک خودداری نمایند، و بخاطر جلوگیری از فتنه به هیچوجه به آنها اجازه ندهند در شهر ها و قریه های ما مراکز درست کنند؛ جرا که پیش گیری از علاج بهتر است.
پنجم: از علماء، اشراف و عامه ی مردم خواسته شده با موسسه ها و تنظیم های شیعه و مجالس ایشان مقاطعه نمایند، و هم چنین به هیچوجه آنها را به مناسبت های اجتماعی و دینی مردم جزر القمر دعوت ندهند.
ششم: حاضرین در جلسه از رئیس جمهور احمد عبد الله سامبی می خواهند برای استقرار امنیت و یکپارچگی مردم مصالح عمومی را بر مصالح مذهبی که تازه میخواهد در جامعه رخنه کند و به وحدت مردم ضرر می رساند ترجیح دهد، تمامی موسسه های را که در نشر و تبلیغ مذهب شیعه در کشور دست دارند غیر قانونی اعلان نموده و کسانی که به حیث دعوتگر و سر پرست این موسسه ها از خارج آمده اند را از کشور اخراج کند تا که عقیده ی عموم مردم جزر القمر که همانا عقیده ی اهل سنت وجماعت است محفوظ بماند و امنیت عمومی و ارزش های وحدت ملی از بین نرود. و شرکای مجلس مسئولیت کامل هر نوع فساد عقیدتی و انحراف دینی و اخلاقی که در کشور بر اثر دعوت موسسه های نشر تشیع پیدا شود را به دوش شخص رئیس جمهور می گذارند.
هفتم: شرکت کنندگان در مجلس از موقف ایجابی که علمای جزیره ی (انجوان) در اجتماع خود در شهر باباو متسنگا در ماه دسامبر سال ۲۰۰۸ م اتخاذ نمودند و تصمیم گرفتند بطور یکپارچه در مقابل خطر گسترش روافض در کشور ایستادگی نمایند تقدیر بعمل می آورند، و از کوششهای آنها در از بین بردن اسباب فتنه پشتیبانی می نمایند.
هشتم: شرکای مجلس از همه ی دانشمندان و دعوتگران می خواهند در قافله های دعوتی که برای سخنرانی، و کنفرانسهایی که وزارت عدل و امور اسلامی با همکاری رابطه ی خیری اسلامی در مساجد و اماکن عمومی به هدف بالا بردن سطح معلومات مردم برگزار می کند شرکت نموده و غافلان را بیدار نمایند: “لِیهلک مَن هلک عن بیّنة ویحیی من حيّ عن بینة”.
نهم: شرکای اجتماع از وزیر محترم عدل و امور اسلامی استاد/ یوسف محمد بوانا بخاطر کوششهای فراوان او بخاطر حفظ عقیده ی اصیل مردم جزر القمر که همانا عقیده ی اهل سنت و جماعت است و بر آمادگی کامل وزارت خانه ی او در پیش گیری از گسترش خطر روافض تقدیر و تشکر می کنند.
وصلی الله علی خیر خلقه محمد وعلی آله وصحبه أجمعین
منبع:شبکه الدفاع عن السنة
ترجمه پایگاه اطلاع رسانی اهل سنت”سنی نیوز”